Read Míg el nem jöttél by Judith McNaught Free Online


Ebook Míg el nem jöttél by Judith McNaught read! Book Title: Míg el nem jöttél
The author of the book: Judith McNaught
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 34.66 MB
Edition: General Press
Date of issue: 2008
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books Míg el nem jöttél:

A zabolátlan és kissé hóbortos Sheridan Bromleigh kamaszlányból intelligens, kötelességtudó, ifjú hölggyé válik. Szabad idejében különös világot teremt maga köré: romantikus történeteket olvas, és közben arról ábrándozik, hogy mindez a varázslat vele is megtörténik.
Egy nap azonban váratlan ajánlatot kap: egy dúsgazdag lányt, Charise Lancastert kell elkísérnie hajón Londonba, a vőlegényéhez.
Az út azonban nem alakul egyszerűen: Charise eltűnik, és Sheridannek nincs más választása, oda kell állnia a vőlegény elé, és be kell számolnia a történtekről. Miközben a hajót elhagyva Sheridan a vőlegényt keresi, olyan baleset éri, aminek következtében elveszti emlékezőtehetségét. Sherry sorsa ekkor vesz fordulatot, megelevenedni látszik mindaz, amit addig csak romantikus történetekben olvasott.
De vajon valósággá lehet-e mindaz, amiről Sherry egész életében csak álmodozott? Valóság maradhat mindaz a boldogság, amelyben része van, ha egyszer visszatér az emlékezete?

Read Ebooks by Judith McNaughtRead information about the author

Ebook Míg el nem jöttél read Online! You can find Judith McNaught in facebook: https://www.facebook.com/authorjudith...

Judith McNaught is a #1 New York Times Best-Selling Author, with more than forty million copies of her novels in print, in over eighty countries and more than thirty languages. She was also the first female executive producer at a CBS radio station. McNaught is credited with inventing the modern Regency Historical romance subgenre.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Míg el nem jöttél
Read EBOOK Míg el nem jöttél by Judith McNaught Online free

Download PDF: mg-el-nem-jttl.pdf Míg el nem jöttél PDF