Read A védelmező by Jodi Ellen Malpas Free Online


Ebook A védelmező by Jodi Ellen Malpas read! Book Title: A védelmező
The author of the book: Jodi Ellen Malpas
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 7.35 MB
Edition: Művelt nép
Date of issue: 2016
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books A védelmező:

Az emberek azt hiszik, mindent tudnak Camille Loganről: apuci kicsi lánya, gyönyörű, elkényeztetett fiatal nő, akinek az életstílusát az apja finanszírozza. De Camille-nak feltett szándéka, hogy nem hagyja magát irányítani. Keményen megharcolt a függetlenségéért és a boldogságért, de hirtelen azon kapja magát, hogy az élete veszélybe került az apja egyik könyörtelen üzleti lépése miatt. Haragszik ugyan, de félti az életét, elfogadja tehát a döntést, amelyet az apja hoz, hogy megvédelmezze. Arra azonban nem készült fel, hogy az SAS egykori mesterlövésze belép az életébe.
Jake Sharp a személyes poklának foglya. Egyetlen egyszer nem koncentrál eléggé, és a következmények beláthatatlanok voltak emberileg és szakmailag is tönkretették. Elvállalja a testőr szerepét Camille Logan mellett, bár nem ilyen fajta munkára lenne szüksége, hogy elterelje a figyelmét a démonjairól. A nők és Jake nem jönnek ki jól egymással, de még mindig az örökösnő védelme a kisebbik a két rossz közül. Ám Jake gyorsan rádöbben, hogy Camille nem az a nő, akinek hitte. Hanem melegszívű, együtt érző lány, akinek a jelenléte megnyugtatja őt, így a megvédelmezése hamarosan többet jelent Jake számára egy jól fizető állásnál, bármennyire harcol is ez ellen. Jake-nek feloldozásra van szüksége. Egy idő után már Camille-ra is. De tudja, hogy nem kaphatja meg mindkettőt.
Az Egy éjszaka és az Ez a férfi trilógiák szerzőjének legújabb, letehetetlen bestsellere

Read Ebooks by Jodi Ellen MalpasRead information about the author

Ebook A védelmező read Online! ‘A lingering idea that I just couldn’t ignore.’ – Jodi Ellen Malpas

Jodi Ellen Malpas wrote her debut series, The This Man Trilogy, in secret, worried about what people might think if they knew what her imagination was capable of. She was shocked herself. But she finally found the courage to unleash her creative streak and self-published THIS MAN - the first book of the This Man Trilogy - in October 2012. She took a chance on a story with a hero who soon became one of modern day fictions most prolific alpha male characters.

Jesse Ward – also affectionately known as The Lord of The Manor, sparked incredible reactions from women across the globe and catapulted Jodi into the world of women’s fiction. With so much love and enthusiasm from her readers, and a thirst for more of her words, Jodi suddenly wasn't afraid of her imagination anymore. She went on to write The One Night Trilogy with the delectable and mysterious Miller Hart, and stole the hearts of her readers once again. She’s now a proud #1 New York Times bestselling author – all six of her published novels having hit the New York Times best sellers list – as well as a Sunday Times bestseller and international best seller. Her work is published in over 20 languages across the world.

Jodi was born and raised in the Midlands town of Northampton, England, where she lives with her two boys and a beagle. She is a self-professed daydreamer, a Converse & mojito addict, and has a terrible weak spot for Alpha Males.

Writing powerful love stories and creating addictive characters has become her passion – a passion she now shares with her devoted readersEbooks PDF EpubAdd a comment to A védelmező
Read EBOOK A védelmező by Jodi Ellen Malpas Online free

Download PDF: a-vdelmez.pdf A védelmező PDF