Read Szerepváltás by Cora Carmack Free Online


Ebook Szerepváltás by Cora Carmack read! Book Title: Szerepváltás
The author of the book: Cora Carmack
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 339 KB
Edition: Content 2 Connect
Date of issue: November 6th 2014
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books Szerepváltás:

Néha teljesen el kell engedned magad, hogy megtudd ki is vagy igazán…

A legtöbb lány álma, hogy a főiskola befejezése után körbeutazhassa Európát. Gondtalanul, szülők nélkül és egy korlátlan hitelkártyával. Kelsey Summers sem kivétel ez alól. Ez lesz élete legnagyobb élménye… vagy legalábbis ezzel győzködi magát.

Nem csak hogy élvezheti az életet kötöttségek nélküli kapcsolatokban, de még az apját is idegesítheti azzal, hogy felelőtlenül szórhatja a pénzét. Eddig minden a tervek szerint haladt. Kelsey éppen táncolni készül két magyar sráccal egy belvárosi romkocsmában Budapesten, amikor István (vagy Tamás?) megpróbálja megcsókolni és ez meg is történt. István kínos nyálban úszó csókja után elment Kelsey kedve az egésztől, ami felkeltette egy első osztályú amerikai szépfiú, Jackson Hunt figyelmét a bárpultnál. Kelsey fel akarta kelteni a srác figyelmét, de nem pont így tervezte.*

Azonban a felszín alatt Kelsey magányát sem az alkohol, sem a bulizás nem képes elűzni, talán csak Hunt, aki néhány véletlen találkozás után rábeszéli a lányt, hogy utazzanak együtt, és meggyőzi, hogy az ivás helyett inkább a kalandot válassza. Kelsey minden új város és új élmény után egyre jobban magára talál, a szívét viszont lassan elveszíti. Jackson segítségével megtalálja az álmait és a vágyait, ám minél többet derít ki saját magáról, annál inkább rájön, milyen keveset tud a férfiról.

Read Ebooks by Cora CarmackRead information about the author

Ebook Szerepváltás read Online! Cora Carmack is a twenty-something writer who likes to write about twenty-something characters. She's done a multitude of things in her life-- boring jobs (like working retail), Fun jobs (like working in a theatre), stressful jobs (like teaching), and dream jobs (like writing). She enjoys placing her characters in the most awkward situations possible, and then trying to help them get a boyfriend out of it. Awkward people need love, too. She is the New York Times and USA Today bestselling author of the Losing It series.

***Please note: I am rarely on goodreads, so if you're trying to get a hold of me, the best places to find me are Twitter, Facebook, my blog, Instagram, and via email (coracarmack(at)gmail(dot)com).


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Szerepváltás
Read EBOOK Szerepváltás by Cora Carmack Online free

Download PDF: szerepvlts.pdf Szerepváltás PDF