Read Helyőrség by Ann Aguirre Free Online


Ebook Helyőrség by Ann Aguirre read! Book Title: Helyőrség
The author of the book: Ann Aguirre
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 371 KB
Edition: Fumax
Date of issue: 2013
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books Helyőrség:

Pikk egy új világban találja magát. Míg odalent a társai felnőttként, a közösség teljes jogú tagjaként kezelték, a városkában csak egy gyerek a sok közül, akinek az iskolapadban a helye. Pikk képtelen megtagadni magát, hiába igyekszik beilleszkedni a kisváros életébe, makacssága újabb és újabb konfliktusokba sodorja.

Ráadásul Fakó is hűvösen és távolságtartóan viselkedik vele, míg Kósza többet akar a puszta barátságnál. Az új környezetben a barátok egyre jobban eltávolodnak egymástól. Pikk nem tehet mást: a maga útját kell járnia, bármilyen fájdalmas és magányos legyen is az.

A tanév végén Pikk őrszolgálatra jelentkezik, hogy a kiválasztottakkal együtt megvédhesse a földműveseket a korcsok egyre hevesebb és kegyetlenebb támadásaitól. Az eseménytelenül induló küldetés azonban váratlan fordulatot vesz. A városlakók által alábecsült korcsok figyelik az embereket. Terveket szőnek és várnak. El akarják pusztítani Megváltás városát, és a végső katasztrófát csak Pikk látja előre...

Read Ebooks by Ann AguirreRead information about the author

Ebook Helyőrség read Online! Ann Aguirre is a New York Times & USA Today bestselling author with a degree in English Literature; before she began writing full time, she was a clown, a clerk, a voice actress, and a savior of stray kittens, not necessarily in that order. She grew up in a yellow house across from a cornfield, but now she lives in sunny Mexico with her husband, children, and various pets. She likes all kinds of books, emo music, action movies and Doctor Who. She writes all kind of fiction in multiple genres, both YA and for adults.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Helyőrség
Read EBOOK Helyőrség by Ann Aguirre Online free

Download PDF: helyrsg.pdf Helyőrség PDF