Read Gėdytojos karas by Lene Kaaberbøl Free Online


Ebook Gėdytojos karas by Lene Kaaberbøl read! Book Title: Gėdytojos karas
The author of the book: Lene Kaaberbøl
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 395 KB
Edition: Alma littera
Date of issue: 2005
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books Gėdytojos karas:

The spellbinding final volume of the Shamer Chronicles The Dragon Lord of Dunark is ruthlessly hunting down Shamers and burning them at the stake. He must be brought down, and so a rebellion is formed.
Rebellions need leaders, and what better choice than the legitimate heir to Dunark, Dina’s friend Nico? Nico is reluctant to kill even a rabbit. Still, Dina’s considerable powers should help him triumph over the Dragon Lord. But Nico knows only too well that heroes have a nasty habit of ending up dead . . .

Read Ebooks by Lene KaaberbølRead information about the author

Ebook Gėdytojos karas read Online! Jeg kom til verden på Rigshospitalet i København d. 24.3.1960. Overlægen var i kjole og hvidt - han var blevet afbrudt midt i en gallamiddag - men min søster siger, at det er da ikke noget, hendes fødselslæge var i islandsk nationaldragt. Nogen vil mene at det således allerede fra starten var klart at jeg var et ganske særligt barn. Andre vil sikkert påstå at min mor bare var god til at skabe pludselige gynækologiske kriser.

Jeg blev altså født i København, men det må nok betragtes som en fejl, for min forældre er jyske, min opvækst foregik i Jylland (mestendels i Malling ved Århus), og jeg betragter mig i dag som eksil-jyde på Frederiksberg, på det mine jyske venner omtaler som Djævleøen (Sjælland).

Jeg har skrevet altid, eller i hvert fald lige siden jeg nåede ud over »Ole så en so«-stadiet. Som hestetosset teenager skrev jeg bøgerne om Tina og hestene (de to første udkom da jeg var femten, den fjerde og sidste da jeg var sytten). Som 18-årig opdagede jeg Tolkien og Ringenes herre, og derefter Ursula K. LeGuins trilogi om Jordhavet, og lige siden har mit bog-hjerte banket for eventyr og drageblod og verdener, der ligger mindst tre skridt til højre for regnbuen eller Mælkevejen, og under alle omstændigheder et pænt stykke fra den asfalterede danske virkelighed.

I dag, cirka 30 bøger senere, er jeg stadig lige så håbløst vild med at skrive som jeg altid har været. Og selv om jeg har været en lille smuttur i krimi-land og skrevet en kriminalroman for voksne - læs mere på ninaborg.dk hvis du har lyst - så er jeg bestemt stadig børnebogsforfatter og har stadig hang til magiske momenter!

Personal
Name Lene Kaaberbøl
Born 1960, in Copenhagen, Denmark. Education: Århus University, degree (English, drama). Hobbies and other interests: Playing pentanque.

Addresses
Office—Phabel & Plott ApS, Laksegade 12, St.th, DK-1063 Copenhagen K, Denmark.

Career
Novelist. Formerly worked as a high school teacher, copy writer, publishing company editor, cleaning assistant, and riding teacher. Phabel & Plott ApS, Copenhagen, Denmark, owner and writer.

Honors Awards
Best Disney Novel Writer of the Year award, Disney Worldwide Artist Convention, 2001, for five "W.I.T.C.H." series novels.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Gėdytojos karas
Read EBOOK Gėdytojos karas by Lene Kaaberbøl Online free

Download PDF: gdytojos-karas.pdf Gėdytojos karas PDF