Read Úri csirkefogó by Loretta Chase Free Online


Ebook Úri csirkefogó by Loretta Chase read! Book Title: Úri csirkefogó
The author of the book: Loretta Chase
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 4.55 MB
Edition: GABO
Date of issue: 2012
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books Úri csirkefogó:

Sokféleképpen nevezik, de az angyali nincs közte… Sebastian Ballister, a rossz hírű Dain márki hatalmas, velejéig romlott és veszélyes alak. Egy tisztességes nőnek semmi köze sem lehet a Ballisterek Átkához és Balsorsához… és ő sem akar semmit egy tisztességes asszonytól. Elszánta magát, hogy élete végéig folytatja, amiben a legjobb: a dorbézolást – és minden jól is megy egészen addig, míg ki nem nyílik egy bolt ajtaja, és besétál rajta a NŐ. A lány túl intelligens ahhoz, hogy a világ legromlottabb férfijának prédájává legyen… Jessica Trent elszánt ifjú hölgy, aki elhatározta, bármibe kerüljön is, letéríti ostoba öccsét a pusztulásba vezető útról. Ha meg akarja menteni fivérét, s vele együtt a családját és jövőjét is, magával az ördöggel kell megküzdenie. De őt ez sem riasztja vissza. A gond csak az, hogy a kérdéses ördög döbbenetesen ellenállhatatlan, és mint kiderül, Jessica az, akinek leginkább megmentésre van szüksége.

Read Ebooks by Loretta ChaseRead information about the author

Ebook Úri csirkefogó read Online! Loretta Lynda Chekani was born in 1949, of Albanian ancestry. For her, the trouble started when she learned to write in first grade. Before then, she had been making up her own stories but now she knew how to write them down to share. In her teenage years, she continue to write letters, keep a journal, write poetry and even attempt the Great American Novel (still unfinished). She attended New England public schools, before she went off to college and earned an English degree from Clark University.

After graduation, she worked a variety of jobs at Clark including a part-time teaching post. She was also moonlighting as a video scriptwriter. It was there that she met a video producer who inspired her to write novels and marry him. Under her married name, Loretta Chase, has been publishing historical romance novels since 1987. Her books have won many awards, including the Romance Writers of America RITA.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Úri csirkefogó
Read EBOOK Úri csirkefogó by Loretta Chase Online free

Download PDF: ri-csirkefog.pdf Úri csirkefogó PDF